Aanbod Tarieven
Kennismakingsgesprek (altijd vrijblijvend en gratis)

Tijdsduur: 30 minuten
Omdat een wederzijdse klik heel belangrijk is voor een geslaagd coachtraject starten we altijd met een gratis en volledig vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten. Dit kan eventueel telefonisch, via FaceTime, skype, of Zoom, maar bij voorkeur gewoon in onze praktijk in Doetinchem zodat we elkaar face-to-face ontmoeten en tijdens dit gesprek ook meteen een lichaamsmeting kunnen doen ingeval je kiest voor een ‘check op vitaliteit & balans’ of een ‘voedings- en leefstijlanalyse’.

Gratis
Uitgebreide intake

Tijdsduur: 90 minuten
Het intakegesprek wordt gevoerd aan de hand van je persoonlijke Vitaliteitsboekje. Dit Vitaliteitsboekje bestaat uit een vragenlijst, een integrale check op jouw vitaliteit & balans en een leefstijl- en voedingsanalyse. Aan de hand van het ingevulde Vitaliteitsboekje bespreken we je doelen. Tevens vindt tijdens het intakegesprek (opnieuw) een meting van je lichaamssamenstelling plaats.

€165,-
Check op vitaliteit & balans inclusief verdiepend adviesgesprek

Tijdsduur: 45 minuten
Als je tijdens het kennismakingsgesprek besluit om alleen een check op vitaliteit & balans te doen, dan kan dat. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt dan de lichaamsmeting gedaan die onderdeel uitmaakt van het advies. Een digitale vragenlijst wordt je direct na het kennismakingsgesprek gemaild. De ingevulde vragenlijst mail je ons uiterlijk een week voorafgaande aan het verdiepende adviesgesprek van 45 minuten dat plaatsvindt bij ons in de praktijk. Tijdens dit gesprek krijg je van ons een persoonlijk advies. De uitkomsten van de lichaamsmeting vormen hiervan onderdeel. Op basis van je eigen wensen en doelen kan je naar aanleiding van de check op vitaliteit & balans besluiten tot extra coachgesprekken.

€125,-
Voedings- en leefstijlanalyse inclusief adviesgesprek

Tijdsduur: 45 minuten
Als je tijdens het kennismakingsgesprek besluit om alleen een voedings- en leefstijlanalyse te doen, kan dat natuurlijk ook. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt dan de lichaamsmeting gedaan die onderdeel uitmaakt van het advies. De digitale vragenlijst wordt je dan direct na het kennismakingsgesprek gemaild. De ingevulde vragenlijst mail je ons uiterlijk een week voorafgaande aan het verdiepende adviesgesprek van 45 minuten dat plaatsvindt bij ons in de praktijk. Tijdens dit gesprek krijg je van ons een persoonlijk advies. De uitkomsten van de lichaamsmeting vormen hiervan onderdeel. Op basis van je eigen wensen en doelen kan je naar aanleiding van de voedings- en leefstijlanalyse besluiten tot extra coachgesprekken.

€125,-
Coach consult

Tijdsduur: 50 minuten
Tijdens het Coach consult ga je onder mijn begeleiding aan de slag met je doelen. Daarbij maak ik gebruik van verschillende instrumenten en technieken.

€79,50
Weegconsult - kort

Tijdsduur: 15 minuten
Een weegconsult vindt plaats bij ons op locatie met gebruikmaking van een speciale weegschaal. Deze weegschaal vertelt je niet alleen je gewicht, maar berekent ook je BMI, vetpercentage, spiermassa en visceraal vet. Aan de hand van deze gegevens kan ik berekenen wat jouw lichaam nodig heeft aan eiwitten. De uitkomsten zetten we in jouw persoonlijke schema en sturen we je na elke meting per mail toe. Als je vaker metingen laat uitvoeren bij De VitaliteitsFactor krijg je op deze wijze een mooi overzicht van je voortgang.

€30,-
Weegconsult - uitgebreid

Tijdsduur: 30 minuten
Soms is er behoefte om naar aanleiding van het weegconsult nog even van gedachten te wisselen over de voortgang. Dat kan in een kort gesprek.

€60,-
Weegconsult & Voedingsadvies

Tijdsduur: 45-60 minuten
Om je een goed en gedegen voedingsadvies te kunnen geven is het voor ons van belang te weten wat jouw eet- en drinkpatroon is. Daarom vragen we je om een vragenlijst in te vullen en om gedurende twee weken een voedingsdagboek bij te houden. De ingevulde vragenlijst en het voedingsdagboek stuur je ons per mail toe uiterlijk een week voorafgaande aan de afspraak die je met ons hebt voor het adviesgesprek. Tijdens het adviesgesprek doen we de lichaamsmeting. Op basis van de informatie uit de vragenlijst, je voedingsdagboek en de lichaamsmeting volgt ons advies met suggesties en tips voor eventuele aanpassingen. De uitkomsten van de lichaamsweging zetten we in jouw persoonlijke schema en sturen we je na elke meting per mail toe.

€90,-
100-dagen-traject

Bijna iedereen kent wel ‘de eerste 100 dagen’ van een nieuwe president of premier. Vaak zijn de eerste 100 dagen in een nieuwe baan – president of iets anders – cruciaal voor succes en de resultaten die erna volgen. Dit fenomeen gaat ook op als je aanpassingen in je leven wilt aanbrengen ter verbetering van je vitaliteit. Gewoonten die je hebt aangeleerd, patronen die al jaren in je systeem zitten kun je meestal niet van de een op andere dag zomaar veranderen. Om daarin een goede start te maken is support van je omgeving onontbeerlijk, en hoe fijn is het om daarbij ook een ‘externe’ sparringpartner te hebben! Iemand die met jou werkt aan het formuleren van je nieuwe mindset, je helpt af te stemmen op wat nu nodig is, en die samen met jou je beslissingenpatroon kan analyseren. Hoe enorm zou dat jou ondersteunen om van je nieuwe uitdagingen een succes te maken!

De VitaliteitsFactor heeft nu voor iedereen die begint met Integrale VitaliteitsCoaching een 100- dagen-traject met ondersteuning die wordt ingevuld zoals dat voor jou het best past en kan bestaan uit een combinatie van face-to-face gesprekken, email, telefonisch, skype, etc. Net wat er voor jou nodig is om die keuzes te maken die nodig zijn om jouw doelen te realiseren. Keuzes die aansluiten bij jouw dagelijks leven, die bij jou als persoon passen. Het traject zal altijd starten met een uitgebreide intake waarin we samen de situatie helder maken, jij je wensen kenbaar kunt maken en we samen de thema’s van het traject benoemen. In de basis bestaat het 100-dagen- traject  uit:

o een uitgebreide intake
o vier coachgesprekken inclusief weegconsult (1x in de 3 weken)
o twee extra weegconsulten (één halverwege en één aan het eind van het traject)
o Heb je andere wensen? In overleg is veel mogelijk.
Laat mij weten wat je wensen zijn en we maken een programma op maat.

€495,-
CooL | GLI Gecombineerde Leefstijl Interventie

Dit programma wordt vergoed door de Ziektekostenverzekeraar.

Lees hier meer over CooL.

Wordt vergoed
Samen vitaal

Samen met vrienden en/of vriendinnen of met collega’s werken aan verbetering van je vitaliteit? Dat kan bij De VitaliteitsFactor! Samen met elkaar, waarbij elke deelnemer aan de slag gaat met zijn of haar persoonlijke doelen. Dit programma is een maatwerkcombinatie van groepsbijeenkomsten en individuele coachgesprekken voor groepen van 4 tot 8 personen. De totaalinvestering is afhankelijk van het aantal groepsbijeenkomsten en individuele coachgesprekken. Informeer naar de mogelijkheden!

Maatwerk
Mindful Wandelen

Lees meer over Mindful Wandelen.

€95,-
Mindful Hardlopen

Lees meer over Mindful Hardlopen.

€95,-
Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB)

Lees meer over EMB test.

Lees meer

Gesprekken en metingen kunnen (meestal) ook plaatsvinden op een locatie van jouw keuze. Hiervoor berekenen we reistijd en € 0,19 per kilometer voor reiskosten.