De Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB)

Ervaar je vage klachten, en weet je niet precies waar het vandaan komt? Heb je al een poosje last van vermoeidheid? Zit je niet lekker in je vel? Slaap je slecht? Of heb je het gevoel dat je hormonaal uit balans bent? Heb je het idee dat je bepaald voedsel niet goed verdraagt? Heb je last van je darmen?

 

Of wil jij altijd al een bloedonderzoek laten doen om te kijken of je ergens tekorten hebt? Bijvoorbeeld vitamines of mineralen? Wil jij inzicht in het functioneren van je lichaam en wat je kunt doen om je beter te voelen?

 

Wil je meer over jezelf te weten komen met een paar druppels bloed? Dat kan!

 

Doel van de test

Het inzichtelijk maken welke mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en/of belastingen ten grondslag liggen aan de klachten of gewoon als een algehele gezondheidscheck. De VitaliteitsFactor biedt de Energetische Morfologische Bloedtest (EMB test) aan die verschillende verstoringen/problemen in het lichaam kan aantonen. Bij deze bloedtest wordt met zowel een reguliere- als complementaire bril gekeken naar het bloed. Hierdoor kan er extra informatie aan het licht komen, die ontzettend waardevol kan zijn.

 

Holistische benadering

Met de holistische benadering van de EMB test kunnen onder meer preklinische en energetische belastingen worden aangetoond. Preklinisch wil zeggen dat ze aanwezig zijn vóórdat de ziekte merkbaar wordt. Zo kan er onder meer worden aangetoond welke voedingstekorten en/of sluimerende ziekteprocessen ten grondslag liggen aan bepaalde klachten. Dit kunnen voedselovergevoeligheden zijn, of hormonale verstoringen, vitaminen- en mineralentekorten, virale- en parasitaire belasting, of een verstoorde darmflora, maar bijvoorbeeld ook stresswaarden of toxische belasting.

 

Heb je geen klachten maar wil je weten wat jij kunt verbeteren om zo gezond mogelijk oud te worden?

 

 

De EMB test geeft je dan een mooi beeld van de verbeterpunten.

 

Wat wordt er zoal getest met de EMB test?Welke (reguliere) bloedwaarden worden gemeten en geanalyseerd?

 

o Adrenale status (bijnieren)
o Allergenen
o Bacteriële belasting
o Bio absorptie problemen
o Chemische belasting
o Darmverstoring
o Geopatische stress 
o Hormonale verstoringen
o Leverbelasting
o Lyme belasting
o Mentale of emotionele stress
o Mineralenpanel
o Oxidatieve stress

o Pancreas (alvleesklier) insufficiëntie
o Parasietenbelasting
o pH balans
o Schildklierproblemen
o Schimmelbelasting
o Slaapstoornissen
o Sporenelementenpanel
o Toxische belasting
o Vaccinatiebelasting
o Verteringsproblemen
o Virale belasting
o Vitaminenpanel
o Vrije radicalenbelasting

o Witte bloedcellen (leukocyten)
o Rode bloedcellen (erytrocyten)
o Bloedplaatjes (trombocyten)
o Hematocriet
o Hemoglobine

 

Hoe gaat de test in zijn werk?

Vooraf ontvang je een uitgebreid intakeformulier. Het door jou ingevulde intakeformulier mag je ons mailen of meenemen naar de afspraak die we hebben gemaakt voor het afnemen van de bloedtest. Met een kleine prikpen nemen we wat druppels bloed af uit je vinger. Enkele bloeddruppels worden met behulp van een pipetje opgevangen in een buisje. Een paar bloeddruppels worden op een glaasje verzameld. Deze afname is snel gedaan en er is weinig bloed nodig. Het buisje en het glaasje sturen we vervolgens dezelfde dag naar het laboratorium waarmee we samenwerken. Daar wordt het bloed op energetisch en microscopisch niveau geanalyseerd.

 

Over het algemeen is de uitslag binnen 3 weken bekend. Op basis van deze uitslag gecombineerd met de informatie van de intake maken we een persoonlijk en passend advies. Natuurlijk spelen zaken als hoe je je lijf voedt, of en hoe je beweegt, hoeveel je slaapt en ontspant en hoe je lijf voeding verteert ook een belangrijke rol. Daarom bekijken we ook hoe wij je met leefstijladvies kunnen ondersteunen op deze gebieden. We maken een plan van aanpak met advies op maat, waarin we leefstijl, voeding en suppletie meenemen.

 

Investering

De investering voor de EMB test bedraagt € 189,- en betreft de bloedtest zelf (het materiaal en inkoop), de verzendkosten, de afnametijd en de analysetijd van het laboratorium. Tijdens een vervolg consult (€ 49,95 per half uur) bespreken we de uitslag en het persoonlijke behandelplan.

Nieuwsgierig?
Interesse?
Meer weten?

Neem dan contact met ons op!

Ben je geïnteresseerd in de EMB bloedtest?

Mail gerust via info@devitaliteitsfactor.nl of
bel via nummer (06) 133 051 49

VERANTWOORDELIJKHEID & AANSPRAKELIJKHEID
De adviezen die wij geven hebben een energetische en/of holistische insteek. • De waarden in deze test kunnen niet een-op-een vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Dus er kan regulier een normaal waarde zijn van B12 terwijl deze test een deficiëntie aangeeft. • EMBtest doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandelingen uitsluitend met instemming van de cliënt. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van reguliere gezondheidszorg. Metingen, vaststellingen, onderzoek en behandeling met behulp van de EMBtest valt onder de categorie ‘natuurgerichte geneeswijzen’. • EMBtest heeft ernaar gestreefd om onjuistheden in adviezen tot een uiterste te voorkomen.